Our Life on Lake Garda!

Wij, Thomas & Jenny, zijn een jong echtpaar en werken sinds 2004 in de toeristen branche.
Samen met Thomas' broer Roberto en zijn vrouw Emanuela, zijn wij eigenaren van het complex en samen met onze staf zijn wij blij u welkom te kunnen heten en te assisteren tijdens uw verblijf bij ons.
We zullen altijd proberen onze uiterste best te doen om uw verwachtingen waar te maken zodat u bij ons een onvergetelijke vakantie zult beleven.
Onze dochter Stella is in 2012 geboren. Voor u het weet zal ze meewerken....-)
Waarom de eigenaar een appartementen complex op deze plek koos.

Na de ervaring met  Corte Ferrari  hadden we de kans om een nieuw project te starten, Rosa dei Venti. Dit complex bevindt zich vlakbij het meer. Slechts een paar meter van het strand en haven van Moniga. In de haven vindt u restaurants en pizzeria’s. Moniga is nog niet zo lang geleden pas ontdekt door het toerisme en daarom vind u er nog een hartelijke, verwelkomende sfeer. Het centrum bevindt zich op slechts 400m. Ook daar vindt u vele eetgelegenheden. Moniga is de perfecte basis om Noord Italië te bezoeken, vanaf Desenzano gaan de treinen en ook de snelweg naar Venetië, Verona en Milaan.

Our staff

Valeria: she we welcomes you upon arrival, always ready to offer a good tip or a soloution. Vilma is our "Governante" she takes care of cleanliness of our apartments. Oscar is our housekeeper and gardener!